Ga voor kwaliteit bij het schilderen van uw gevel

Zoekt u een bedrijf voor het schilderen van uw gevel en wilt u goede kwaliteit? De kosten van het schilderen van onze gevel vallen eigenlijk nog wel mee. In eerste instantie hadden wij er een hard hoofd in toen wij bij verschillende bedrijven besloten een offerte aan te vragen. Ons belang was vooral dat het schilderen en impregneren van de gevel op een professionele manier gedaan werd, omdat het niet goed is uitgevoerd door de vorige bewoners. Toen wij dit huis kochten was er nog niets te zien. Helaas begon de coating, die was aangebracht op de houten gevelbekleding, af te bladderen. Onder de coating was een veel lichtere kleur verf aangebracht, waarschijnlijk heeft het bedrijf dat de gevel had geïmpregneerd de vorige laag niet goed geschuurd en geen primer gebruikt.

Gespecialiseerd in schilderen van gevels

Ondanks dat wij niet precies weten waar het door komt dat de gevel ineens begon te vervallen, hebben wij besloten om het toch nog een keer opnieuw te laten doen, door een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in schilderen van gevels. Wij hebben veel tips en trucs op het internet gelezen hoe je zelf een gevel kunt impregneren, maar wij hebben er toch voor gekozen om een bedrijf te zoeken die onze gevel waterafstotend kan maken met een waterdichte coating.

Goede beoordelingen: kijk goed naar ervaringen

Nadat het bedrijf onze gevel impregneerde, hebben wij een zeer positievereview geplaatst. Van belang is dat de volgende klanten weten dat dit wél een goed bedrijf is en dat zij goed werk leveren. Het is alweer een enige tijd geleden dat de coating is aangebracht, tot nu toe zit deze er nog uitstekend op. De tip die wij willen meegeven aan andere mensen is dat ze eerst de beoordelingen lezen van schildersbedrijven of coatingbedrijven voordat ze kiezen voor iemand.