iPhone glas reparatie breda

Erkende apple reparatie Breda

Stel je voor. Je hebt net een gloednieuwe iPhone gekocht en bent er enorm blij mee. Binnen een maand valt je telefoon en is je iPhone scherm kapot! Enorm vervelend, en niet alleen omdat dit vaak veel geld kost. Wil je dat je de garantie behoudt bij Apple dan moest je vroeger vaak een lang proces afgaan bij Apple zelf ter reparatie. Dit kon dagen en soms wel weken duren. De vertrouwde reparatie winkel in de buurt doet de reparatie meestal dezelfde dag. het nadeel is dat je dan je garantie bij Apple kwijt bent. Gelukkig is daar inmiddels verandering in gekomen. In Nederland zijn een aantal gekwalificeerde reparatiewinkels uitgekozen om partner te worden met Apple. Een van deze bedrijven zit in Breda. GSM Reparatie Plaza aan de Ginnekenweg 77 doet dus je reparatie binnen 30 minuten zonder dat je de garantie verliest bij Apple! Zoek jij dus een iPhone reparatie binnen breda, dan weet je waar je moet zijn. GSMReparatiePlaza.

iPhone 13 reparatie

Wil jij je iPhone 13 repareren in Breda? Dan kun je bij GSM Reparatie Plaza kiezen uit verschillende opties. Zit je telefoon nog in de iPhone Apple garantie, dan kies je voor een origineel scherm van Apple zodat je je garantie behoudt. Wil jij liever voor een goedkoper scherm en zit je telefoon toch niet in de garantie. Dan adviseren we je om een huismerk scherm te laten plaatsen. De kwaliteit is prima en je krijgt er ook nog eens garantie op!

Wat zeggen klanten?Als je kijkt naar de reviews van Gsmreparatieplaza dan zie je op de google reviews die erg betrouwbaar zijn dat mensen goede ervaringen delen. Ook bij feedbackcompany en trustpilot lijken de mensen heel tevreden over de service en de garantie die ze ontvangen.